Pravno obvestilo

Ta spletna stran je last Založbe Emanuel d.o.o. in je v celoti podvržena slovenskim in mednarodnim predpisom o avtorstvu, blagovnih znamkah ter intelektualni lastnini na splošno, in sicer tako njena oblika (izbira, izgled, teme, način dostopanja do podatkov, način predstavitve podatkov itd.), kot tudi vsak del njene vsebine (besedilo, slike itd.).

Vsebina, prikazana na strani in podstraneh te spletne strani je v izključni lasti Založbe Emanuel d.o.o. oziroma avtorjev posameznih vsebin. Uporabnik se zavezuje, da ne bo uporabljal teh vsebin za nezakonite namene in tega ne bo kakorkoli omogočil tretjim. Uporabnik strani se seznanja, da so poleg tega stvaritve, ki imajo značaj avtorskega dela, varovane z avtorsko pravico njihovega avtorja. Če ni izrecno navedeno, vam vsebina te spletne strani ne daje nikakršne licence za patente, blagovne znamke, avtorske pravice ali druge lastnine.

Vse avtorske pravice nad grafičnim materialom, vključno z vsemi fotografijami, slikami in izvorno kodo so pridržane.

Razen s soglasjem Založbe Emanuel d.o.o. oz. avtorjev posameznih segmentov je prepovedano kakršnokoli reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje ali naknadno razmnoževanje vsebin te spletne strani bodisi deloma ali v celoti na kakršnemkoli mediju ali na kakršenkoli način (vključno s predpomnjenjem, okvirjanjem), pa tudi kakršnakoli prodaja, preprodaja, retransmisija ali omogočanje dostopanja tretjim na kakršenkoli način. Spletna stran se sme uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Kršitev navedenih prepovedi predstavlja podlago za kršiteljevo civilno in kazensko odgovornost.

Uredništvo spletne strani si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni njeno vsebino ali vsebino tega pravnega obvestila brez predhodnega obvestila. Prav tako ni zagotovljeno, da so informacije popolne, ali da ne bodo spremenjene s strani tretjih oseb (vdor v sistem, virus). Založba Emanuel in skrbniki spletne strani ne prevzemajo nikakršne (neposredne ali posredne) odgovornosti v primeru netočnosti, napake ali opustitve v zvezi z vsebino in uporabo teh strani, kot tudi ne v primeru motenj ali nedostopnosti storitev.

Povezave na spletno stran zalozba-emanuel.si so dovoljene pod pogoji, da se ne odstrani ali skrije oglasov, znaka o pridržanju avtorske pravice ali drugih obvestil na tej strani in da se povezava na zahtevo družbe odstrani. Spletna stran lahko vsebuje tudi povezave na druge spletne strani, ki niso vzdrževane s strani Založbe Emanuel. Za vsebino teh strani ne odgovarjamo.

Portala zalozba-emanuel.si ni dovoljeno uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil portalu oz. Založbi Emanuel. Ravno tako ne smete ovirati uporabe kateremu koli drugemu uporabniku spletne strani zalozba-emanuel.si.

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.

  Item added to cart.
  0 items - 0,00