Pot nepopolnosti

15,00 

Je svetost namenjena le krepostnim in popolnim ljudem? Ali pa je nemara prek njihove ranjenosti in njihovih padcev dostopna tudi ubogim in grešnim?

PONATIS! Sozaložništvo Založbe Emanuel  in Celjske Mohorjeve družbe.

RAZPRODANO!

Ni na zalogi

Kategorija / Avtor: 978-961-278-140-8
Datum izida: 13. 6. 2014
Format: 13 × 21 cm
Število strani: 152
Vezava: mehka, z zavihki

Opis

Je svetost namenjena le krepostnim in popolnim ljudem? Ali pa je nemara prek njihove ranjenosti in njihovih padcev dostopna tudi ubogim in grešnim?

V priliki o svatbi Bog napolni slavnostno dvorano s tistimi, ki živijo na “križpotjih” – z odrinjenimi, šibkimi, z alkoholiki in mamilarji, ki se zavedajo svoje odvisnosti in se v vsej ponižnosti in resnici odprejo Božjemu usmiljenju. Otroškost, sestop v šibkost, zaupanje in predanost – to je pot, ki vodi v Božje kraljestvo.

Avtor svoje razmišljanje v knjigi Pot nepopolnosti prepleta z mislimi številnih drugih laiških in kleriških piscev iz sedanjosti in preteklosti. Seveda je med njimi na prav posebnem mestu svetnica male poti – sveta Terezija Deteta Jezusa.

O avtorju

André Daigneault je kanadski duhovnik, član svetnega inštituta Pija X. in odgovorni za skupnost Foyers de Charite (Ognjišča ljubezni), ki jo je ustanovila francoska mistikinja Marthe Robin (1902-1981).

Kot uveljavljen pisec, pridigar in voditelj duhovnih vaj in srečanj se posveča oznanjevanju Jezusovega veselega oznanila. Znan je po tem, da vselej pritegne pozornost poslušalcev – to vrlino odseva tudi pričujoče delo.

Je avtor knjige Duhovnik tretjega tisočletja, ki je izšla pri Založbi Emanuel.

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.