Elija v Jeruzalemu

Original price was: 19,80 €.Current price is: 9,90 €.

Nadaljevanje svetovne uspešnice Pater Elija: Apokalipsa.

Kategoriji / , Avtor: Prevod: Petra Anžlovar
978-961-7019-09-4
Datum izida: 7. 11. 2018
Format: 14,8 x 21 cm
Število strani: 228
Vezava: mehka

Opis

Jeruzalem, prestolnica treh svetovnih religij. Cerkev je napadena z vseh strani: bazilika Božjega groba je zaprta zaradi »obnovitvenih del«, župnijske cerkve so zaklenjene, redovniki in duhovniki pa v hišnem priporu. V mesto prihaja predsednik Federacije evropskih držav, da bi vzpostavil nov svetovni red in storil korak naprej na bliskoviti poti do globalne oblasti. Prihajata pa tudi ostareli pater Elija, sedaj škof, in njegov redovni brat Enoh, preprost in iskren palestinski karmeličan. Elijevo poslanstvo se nadaljuje: razkrinkati predsednika kot Antikrista, o katerem govori Sveto pismo, in opozoriti človeštvo na nevarnost, ki mu grozi. Se bo Eliji uspelo soočiti s predsednikom? V mestu mrgoli od policistov in vojakov. Med napetim in skrivnostnim dogajanjem Elija spozna različne osebnosti, svetnike, dobrotnike, cinike in velike grešnike, ki ponazarjajo stanje duha sodobnega časa in vsak na svoj način Elija ovirajo ali mu pomagajo pri izpolnjevanju zaupane mu naloge.

Elija v Jeruzalemu je sijajno napisan apokaliptični triler, ki preiskuje globine najpomembnejših duhovnih izzivov današnjega časa.

O avtorju

Michael D. O’Brien je kanadski esejist, slikar in po mnenju mnogih najpomembnejši katoliški pisatelj našega časa. Z ženo in šestimi otroki živi v Combermeru, Ontario. Poleg tega, da predava o veri in kulturi in da njegova umetniška dela krasijo številne cerkve po Severni Ameriki, ljubitelje leposlovja razveseljuje s svojimi romani, med katerimi je najbolj znan in največkrat preveden Pater Elija: Apokalipsa. Elija v Jeruzalemu je dolgo pričakovano nadaljevanje te svetovne uspešnice.

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.