Obhajilni paket – sestavi si ga sam

14,00 39,50 

Vabimo vas, da ustvarite edinstven obhajilni paket, ki bo popolno darilo za prvoobhajanca. Paket lahko sestavite po meri svojih in otrokovih želja.

Začnite z izbiro knjige, ki bo razveselila otroka in mu bo v lepo spodbudo za razmislek o veri. Knjiga Kakor metulj pripoveduje o doživljanju prvega svetega obhajila, Čudežni vrt pa o čudovitem Božjem stvarstvu.

Nato v paket po želji dodajte otroško zgoščenko ali USB ključ s posebnimi pesmimi, ki ga bodo lahko vsakodnevno spremljale.

Za zaključek pa dodajte še ročno narejen obesek s podobo angela, ki ga bodo spominjali na stalno prisotnost angela varuha. Izberite obesek, ki mu bo najbolj všeč, in ga dodajte paketu.

Ko izberete vse tri elemente se vam spodaj izpiše cena. Izdelek le še dodaš v košarico, mi pa ti izbrane izdelke zapakiramo v lično vrečko iz organce v beli barvi.

Kategoriji / , Datum izida: april 2024

Opis

Kratka predstavitev posameznih artiklov, ki jih lahko dodate v obhajilni paket:

 • knjiga Kakor metulj – Lučka, navihana in iskriva deklica, se pripravlja na prvo sveto obhajilo. Njeno starejšo sestro Tinkaro skrbi, ali je na ta korak zares pripravljena …
 • knjiga Čudežni vrt – Čudovita zgodba, ki temelji na spisih in ilustracijah svete Hildegarde iz Bingna, otrokom predstavi izjemnost in veličino Božjega stvarstva.
 • CD ali USB ključ Zapojmo Svetemu – Pesmi posnete z igrivimi aranžmaji in veselimi otroškimi glasovi. Glasba v čast dobremu Bogu, ki je bodo veseli tako mali otroci kot odrasli.
 • CD Hvalospev – Priredbe svetopisemskih psalmov, ki jih večji in manjši otroci radi prepevajo pri bogoslužjih, na izletih, duhovnih srečanjih, oratorijih, doma in še kje.
 • obeski – Ročno narejeni obeski slovenskih ustvarjalk.

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.