Osveživa najino ljubezen

5,00 

Se ljubezen s časom obrabi ali je nasprotno poklicana, da raste? Ta knjižica, namenjena parom, prinaša konkretne napotke za oživitev procesa rasti. Korak za korakom jih osvetljujejo tudi odlomki iz apostolske spodbude papeža Frančiška Radost ljubezni. Vzemita si 9 dni za molitev, novo bližino in krepitev odnosa.

Kategorije / , , Avtor: 978-961-7019-25-4
Datum izida: 3. 3. 2022
Format: 10,5 x 15
Število strani: 60
Vezava: mehka

Opis

Zbirka »V 9. dneh …« prinaša kratke duhovne vaje, ki jih lahko opravljamo doma, na počitnicah, na avtobusu ali vlaku … Namenjene so ljudem, ki se kljub pomanjkanju časa odločijo, da bodo predlaganim vsebinam posvetili deset minut na dan.

Devet dni navdihujočih razmišljanj na točno določeno temo prinaša napredek v duhovnem življenju. So šola molitve in obenem resnični pripomoček za spreminjanje samega sebe.

Za vsak dan sta predlagani dve meditaciji. Če je le možno, se prvi posvetite zjutraj, drugi pa v primernem trenutku čez dan ali zvečer.

Kratke duhovne vaje sestavljajo: vaje za zbranost, Božja beseda, misli svetnikov ali vélikih duhovnih piscev, dnevna odločitev … Vse to nam pomaga vstopiti globoko v pristno duhovno izkustvo.

V peti knjigi v zbirki, Osveživa najino ljubezen, vas priznani duhovni avtor Michel Martin-Prével popelje na pot rasti v ljubezni s pomočjo naslednjih razmišljanj:

 1. dan: Življenje v dvoje
 2. dan: Najin odnos
 3. dan: Najin dialog
 4. dan: Moje osebne rane
 5. dan: Najini konflikti
 6. dan: Najina odpuščanja
 7. dan: Najina intimnost
 8. dan: Najina družina
 9. dan: Moje molitveno življenje

O avtorju

Michel Martin-Prével je član Skupnosti blagrov. Po 32 letih zakona je ovdovel in stopil na pot duhovništva. Posvečen je bil leta 2009. Kot duhovnik spremlja zakonce v stiski in razvezane.

Vpogled v knjigo

Preberite nekaj strani …

Mnenje bralcev

Knjižica je naši zakonski skupini na duhovnih vajah rešila program, ker je dogovorjen voditelj tik pred zdajci zbolel. Z možem naju je navdušila z dobrim naborom tem, ki jih tudi midva po 13-ih letih zakona prepoznavava kot bistvene. Kratka, a oprijemljiva izhodišča z različnih zornih kotov pisano osvetlijo izzive odnosa. Primerna se nama zdi za v žep vsakega para, ki si želi nekaj oprimkov pri razmišljanju, pogovoru in molitvi za osvežitev njune ljubezni!
 
Kristina in Blaž

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.