Evharistija, ljubezen svetnikov

25,00 

Izredno delo o največjem zakladu, ki nam ga je Jezus zaupal – njegovi osebni navzočnosti v evharistiji. Knjiga življenja za vsakega kristjana. V njej bo našel poglobljene in hkrati preproste odgovore na vsa vprašanja v zvezi z evharistijo, ljubezen do evharistije pa se bo krepila ob številnih pričevanjih svetnikov, preganjanih kristjanov, otrok in drugih.

Prevedel: br. Stane Zore OFM, sedanji ljubljanski nadškof

“Vstopimo v šolo svetnikov, ki so veliki pričevalci evharistične pobožnosti.” – Janez Pavel II.

RAZPRODANO!

Ni na zalogi

Kategorija / Avtor: Prevod: br. Stane Zore OFM
978-961-90680-5-2
Datum izida: 11. 6. 2010
Format: 16 × 23,5 cm
Število strani: 398
Vezava: mehka, z zavihki

Opis

Z veliko notranjo prepričljivostjo in čudenjem nam pisec pomaga odkrivati največji zaklad, ki nam ga je Kristus zaupal – njegovo osebno navzočnost v evharistiji. Misli svetnikov in velikih pričevalcev ter drobci iz njihovega življenja, posejani po straneh te knjige, nam govorijo o središčnosti evharistije za vernike skozi vso zgodovino in o življenjski moči, ki so jo prejemali iz nje. Stran za stranjo se nas dotika njihova nepremagljiva ljubezen do Kristusa, resnično navzočega pod podobama kruha in vina.

Pričevanja so vpeta v poglobljeno predstavitev različnih vidikov evharistije, ki je “vir in vrhunec” vsakega krščanskega življenja. Delo Evharistija, ljubezen svetnikov ni v prvi vrsti učena študija o Najsvetejšem zakramentu, temveč knjiga življenja za vsakega kristjana. Zaradi izčrpnosti in odgovorov na številna vprašanja, povezana z evharistijo, pa bo v veliko pomoč tudi duhovnikom in katehetom, ki otroke in odrasle pripravljajo na prejem svetega obhajila, in vsem, ki oznanjajo evharističnega Kristusa.

Predstavitve v medijih

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.