Molitev – pot ljubezni

Original price was: 13,50 €.Current price is: 6,75 €.

Pater Jacques Philippe v knjigi Molitev – pot ljubezni podaja nekaj zelo preprostih in vsem dostopnih usmeritev tistim, ki želijo odgovoriti na klic po molitvi.

 

Kategoriji / , Avtor: 978-961-7019-13-1
Datum izida: 29. 7. 2019
Format: 13,5 × 18 cm
Število strani: 140
Vezava: mehka

Opis

Predstavitev vsebine prepustimo kar avtorju, ki v uvodu v knjigo Molitev – pot ljubezni zapiše:

»V tej knjigi bi rad podal nekaj zelo preprostih in vsem dostopnih usmeritev kot spodbudo tistim, ki želijo odgovoriti na klic [po molitvi], in kot vodstvo, da bi v molitvenem življenju prišli do intimnega in globokega srečanja z Bogom, kar je tudi končni namen. Da bi v zvestobi molitvi dejansko mogli najti svetlobo, moč in mir, ki jih potrebujejo za to, da bo njihovo življenje obrodilo obilen sad po Gospodovi volji. Govoril bom predvsem o osebni molitvi. Skupna molitev, posebno sodelovanje pri bogoslužju, je temeljna razsežnost krščanskega življenja in je nikakor ne želim podcenjevati. A govoril bom predvsem o osebni molitvi, saj se tu pojavlja največ težav.«

Teme poglavij:

 1. Zastavki molitve
 2. Pogoji za rodovitno molitev
 3. Božja navzočnost
 4. Praktični nasveti za osebno molitev
 5. Molitvena priprošnja

»Svet danes najbolj potrebuje prav molitev. Iz nje se bodo porajale vse prenove, ozdravljenja, globoke in rodovitne preobrazbe, ki si jih vsi želimo za našo družbo. Naša Zemlja je zelo bolna in samo stik z Nebom jo bo lahko ozdravil.«

 

O avtorju

Jacques Philippe (1947) je »pastir« Skupnosti blagrov v Rimu. Duhovnik je od leta 1985  in deluje kot voditelj duhovnih vaj v Franciji in drugod.

V slovenščini smo izdali tudi knjige Čas za BogaIšči mir in mu slediNotranja svoboda,  Če bi poznali Božji dar, Odkrijmo veselje do molitvePrejmimo notranji mir in Okrepimo svojo vero.

Vpogled v knjigo

PREBERITE NEKAJ STRANI …

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.