Prejmimo notranji mir

5,00 

Mir srca je nekaj najlepšega, kar nam je lahko dano v življenju, hkrati pa tudi predpogoj za rast v duhovnem življenju. A kako naj ga najdemo in ohranimo?

V drobni knjižici Prejmimo notranji mir vas Jacques Philippe, priznani duhovni avtor, korak za korakom popelje skozi devet dni, v katerih boste prejeli notranji mir na vseh področjih svojega življenja. Vsak dan potrebujete le 10 minut časa.

Kategorije / , , Avtor: Prevod: Katarina Čobec
978-961-7019-12-4
Datum izida: 13. 6. 2019
Format: 10,5 x 15 cm
Število strani: 64
Vezava: mehka

Opis

Zbirka »V 9. dneh …« prinaša kratke duhovne vaje, ki jih lahko opravljamo doma, na počitnicah, na avtobusu ali vlaku … Namenjene so ljudem, ki se kljub pomanjkanju časa odločijo, da bodo predlaganim vsebinam posvetili deset minut na dan.

Devet dni navdihujočih razmišljanj na točno določeno temo prinaša napredek v duhovnem življenju. So šola molitve in obenem resnični pripomoček za spreminjanje samega sebe.

Za vsak dan sta predlagani dve meditaciji. Če je le možno, se prvi posvetite zjutraj, drugi pa v primernem trenutku čez dan ali zvečer.

Kratke duhovne vaje sestavljajo: vaje za zbranost, Božja beseda, misli svetnikov ali vélikih duhovnih piscev, dnevna odločitev … Vse to nam pomaga vstopiti globoko v pristno duhovno izkustvo.

V drugi knjigi v zbirki, Prejmimo notranji mir, vas priznani duhovni avtor Jacques Philippe korak za korakom popelje skozi devet dni, v katerih boste prejeli notranji mir na vseh področjih svojega življenja.

 1. dan: Nujnost notranjega miru
 2. dan: Mir je Božji dar
 3. dan: Bolj bom v miru, bolj bo Bog deloval
 4. dan: Molitev, kraj pomirjenja
 5. dan: Mir je sad zaupanja
 6. dan: Ponižnost je izvir miru
 7. dan: Brez odpuščanja ni miru
 8. dan: Da bi našli mir, sprejmimo življenje takšno, kot je
 9. dan: Življenje v sedanjem trenutku prinaša mir

O avtorju

V slovenščini sta v isti zbirki izšli tudi knjigi Odkrijmo veselje do molitve in Okrepimo svojo vero, izdali pa smo tudi knjige Čas za BogaČe bi poznali Božji darIšči mir in mu sledi, Notranja svoboda in Molitev – pot ljubezni.

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.