Slavim, torej živim

14,90 

Kako lahko slavilna molitev spremeni naše življenje … (s pričevanji).

Papež Frančišek je nekoč dejal: »Nihče ne more živeti, ne da bi dihal. Enako je za kristjana: brez slavljenja ne živi kot kristjan.« A kaj je slavljenje? Mar ni to molitev, rezervirana za karizmatike? Kako jo lahko vsak kristjan vključi v svoje duhovno življenje in, predvsem, zakaj?

Kategorije / , , Avtor: Prevod: Eva Markovič
978-961-7019-01-8
Datum izida: 26. 5. 2017
Format: 14,8 × 21 cm
Število strani: 148
Vezava: mehka

Opis

Od rojstva gibanja katoliške karizmatične Prenove mineva 50 let. V teh desetletjih je izkušnja slavljenja, ki je temelj gibanja in iz njega nastalih skupnosti, dozorela, zavest, da edino slavljenje omogoča, da se v veri prepustimo Božjemu načrtu odrešenja, pa se je okrepila. Le slavljenje nam omogoča rast v razumevanju načrta ljubezni, ki ga ima Bog za vsakega izmed nas.

Alain Dumont, duhovnik Skupnosti Emanuel, župnik na podeželju in glasbenik, nas v knjigi Slavim, torej živim s pomočjo pričevanj ter primerov iz Svetega pisma in življenj svetnikov popelje po poti, na kateri slavljenje postane vsakodnevni duhovni vzgib v veselih in težkih okoliščinah, zlasti pa se nam razodeva kot mogočno orožje v duhovnem boju in vir pristnega veselja. Velja namreč, da »ne slavimo, ker bi bili veseli, temveč slavimo, da bi bili veseli!«

Morda vam bo prav tako všeč…

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.