Počitniško branje po znižanih cenah

Dragi bralci in ljubitelji dobrih zgodb!

Kot bi mignil, je prišlo poletje in z njim tudi naš veliki knjižni popust! Če vam obveznosti dopuščajo in želite uživati v senci drevesa ali ob morju z dobro knjigo v roki, imamo za vas lepo novico.

V naši spletni trgovini smo številnim knjigam znižali cene. Med resničnimi zgodbami boste našli mnoge bralne uspešnice. »Anonimni katolik«, »Preustvarjena«, »Duhovnik med prostitutkami«, »Jud, ki je vzljubil Kristusa«, in »Menih v vrtincu sirske vojne« so zgodbe posameznikov, ki navdihujejo. Močne zgodbe, ki pustijo vtis, hkrati pa tako zanimive, da jih preberete na dušek.

Za ljubitelje romanov in leposlovja so po znižanih cenah na voljo »Pater Elija – Apokalipsa«, »Elija v Jeruzalemu« ter »Živčni zlom v župnišču«.

In če iščete nekaj, kar bo navdihnilo vašo duhovno in osebno rast, sta zdaj dostopni po nižjih cenah tudi naši veliki uspešnici »Čudež hvaležnosti« in »Mama moli«. Da pa ne pozabimo na glasbene sladokusce, smo znižali cene nekaterim glasbenim zgoščenkam in notnim zbirkam. Ob poslušanju naših zgoščenk bodo lahko počitniške poti krajše in bolj vesele.

Akcija traja vse do 31. julija 2024.

Poletje je odličen čas, da obogatite svoje knjižne police z zgodbami, ki vas bodo prevzele, ali pa da že zdaj poiščete darilo (ki v sebi nosi zgodbo) za nekoga, ki ga imate radi.

To poletje si vzemite čas za knjige, za počasnost, za molitev in umiritev.

Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani: https://zalozba-emanuel.si/v-akciji/

Poletno branje

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se za obvestila o novostih, dogodkih in akcijah prijavite na naše e-novice.

  Brezplačna dostava

  Ob nakupu nad 50 € vam kupljene izdelke pošljemo brezplačno.

  Možnosti plačila

  Možnost plačila s kartico, po predračunu ali po povzetju.

  Pomoč pri nakupu

  Za pomoč nam pišite na naš email ali pokličite na 031 705 792.

  Item added to cart.
  0 items - 0,00